AKSARAY / MERKEZ - Koçpınar Elmacık Şehit Halil Köksal İlkokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku ve Neşeyle Kutlandı. Kutlama programında görev alan Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı´nın okunmasıyla başlayan tören, Şiirler, Günün Anlam ve Önemini belirten konuşmalar, Çanakkale Zaferiyle ilgili özlü sözlerin okunmasıyla devam etti.   Emeği geçen Öğrenci ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz...

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü dolayısı ile okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Ayrıca Deprem Haftası dolayısı ile Tahliye Tatbikatı düzenlendi. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Hikaye Yarışmasına "Şahin Bey'in İmtihanı" adlı hikaye ile Katılım Sağladık. Öğrencimiz Fatma Zehra Göktaş'a Teşekkür ederiz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Dilimizin Zenginlikler Prpjesi Uygulama Klavuzu

Ek2-İlkokul Ve Ortaokul Kademesi Eylem Planı

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Velilerimiz tarafından yapılan gözleme ve ayranlar öğrencilerimize ikram edildi. Emeği geçen Öğrenci, Öğretmen ve Velilerimize Teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Öğrencileri Aksaray Trafik Eğitim Parkı'nı ziyaret ettiler. Eğlenerek öğrenme fırsatı bulan öğrencilerimiz için etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Öğretmenlerimize ve Trafik Eğitim Parkı Görevlilerine Teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Öğrencileri Aksaray Bilim Merkezini ziyaret ettiler. Öğrencilerimizin eğlenerek öğrendikleri etkinlikler ve misafirperverlikleri için Aksaray Bilim Merkezi çalışanlarına ve Aksaray Belediyesine teşekkür ederiz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzda Kutlama Programı yapıldı. Programda günün anlam ve önemiyle ilgili yazı ve şiirler okundu. Program yapılmasında emeği geçen öğrenci ve Öğretmenlerimize Teşekkür Ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85. yıldönümünde Okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.   Sabah Saat 09.05´de sirenlerin çalınmaya başlamasıyla birlikte 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Anma Programı kapsamında şiir ve yazılar okundu. Programın hazırlanmasında emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür ederiz.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyet'in 100. yılı okulumuzda çoşku ve sevinçle kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Nis

Okulumuz Öğrencileri Aksaray Bilim Sanat Merkezi'ni ziyaret ettiler. Keyifli dakikalar geçiren öğrencilerimiz için etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Öğretmenlerimize ve Bilim Sanat Merkezi Çalışanlarına Teşekkür ederiz.