AKSARAY / MERKEZ - Koçpınar Elmacık Şehit Halil Köksal İlkokulu

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yılı okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı´nın okunmasıyla başlayan tören, Şiirler, Günün Anlam ve Önemini belirten konuşmalar, Çanakkale Zaferiyle ilgili özlü sözlerin okunmasıyla devam etti.   Emeği geçen Öğrenci ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz...

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü dolayısı ile okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Ara

Okulumuzda Aksaray Bilim Merkezi tarafından organize edilen Bilim Şenliği Etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimizin merak ve sevinçle katıldıkları etkinlik için Aksaray Bilim Merkezi çalışanlarına ve Aksaray Belediyesine teşekkür ederiz.

Ara

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 84. yıldönümünde Okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.   Sabah Saat 09.05´de sirenlerin çalınmaya başlamasıyla birlikte 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Anma Programı kapsamında şiir ve yazılar okundu. Programın hazırlanmasında emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür ederiz.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyet'in 99. yılı okulumuzda çoşku ve sevinçle kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen 4. Kitap Günleri Etkinliğine 1-2. sınıf öğrencilerimiz katılım sağladı. Ulaşım desteği sağlayan Aksaray Belediyesine teşekkür ederiz.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyet'in 98. yılı okulumuzda çoşku ve sevinçle kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.